Skip to content

Bebizonyosodott – Jézus Magyarországon élt

2011. december 11. vasárnap

A napokban találták meg Jézus csontvázát, amelyen DNS-vizsgálatokat futtattak le. A teszt kimutatta, Jézus Magyarországon élt és roma származású volt.

Megtalálták Jézus csontvázát a magyarországi Szendrő településen. A rajta végzett DNS-vizsgálatok eredményét tegnap tették közzé a  Bűnügyi Szakértői- és Kutató Intézet orvosszakértői. A tesztek egyértelműen alátámasztották azt a tézist, mely szerint Jézus Magyarországon élt és tevékenykedett. Az Egyház egyelőre nem cáfolta a tényeket.

Jézus (jobboldalt) vaskarika készítés közben.

Lakatos Jézus, a roma származású kovács a 19. században élt és dolgozott Szendrőn. Nem tévesztendő össze az időszámításunk szerinti első században született Názáreti Jézussal.

A szendrői születésű Jézus köztiszteletben állt, a helyieknek nem sok gondja akadt vele. Napjának nagy részét avval töltötte, hogy fából vaskarikát eszkábál, de előfordult olyan is, hogy egy lakodalmon vízből bort készített, különböző adalékanyagok segítségével. Leszármazottai, a Lakatos család tagjai ma is nagy  tisztelettel gondolnak vissza felmenőjükre.

A híreket a Katolikus Egyház sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudta, ugyanis ezen jelentéktelen információk még nem jutottak el a Vatikánig.

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.